avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Locuinta Sociala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Locuinta Sociala

Buna ziua! Am 30 de ani, provin de la Casa de Copii , sunt divortata si am in intretinere un copil minor.Locuiesc intr-un imobil alocat de primarie pentru care platesc chirie lunar (sunt angajata cu salariul minim pe economie) .Nu am contract de inchiriere cu primaria , locuiesc in baza unui protocol incheiat cu primaria dar platesc lunar chiria aferenta, iar acum cateva luni am primit adresa ca in urmatoarele luni trebuie sa eliberez imobilul deorece nu exista un contract de inchiriere cu ei si este un spatiu locativ care mi-a revenit temporar.Am depus cerere sa cumpar imobilul, in rate, dar nu mi-a fost acceptata.Nu am primit nici o alta locuinta sociala in acest timp, doar indicatia sa depun la ANL dosarul insa chiriile la ANL s-au marit si situatia financiara nu-mi permite sa platesc chiria acolo.Ce cale legala am sa-mi pastrez locuinta actuala , eventual s-o pot cumpara.Va multumesc

Alte discuții în legătură

Compensatie chirie ! murake murake Sunt cadru militar in activitate si locuiesc in Iasi din anul 1995. Din anul 2005 mi s-a atribuit o locuinta ANL cu o chirie modica (90 ron) care am platit ... (vezi toată discuția)
Declaratie notariala suprafata locativa ilasca_marius ilasca_marius Buna ziua, Doresc sa depun dosarul pentru ANL, iar in dosar trebuie sa depun o declaratie notariala din care sa reiasa suprafata locativa. Situatia mea ... (vezi toată discuția)
Locuinta anl si mostenire casa. Cristian Bebe Cristian Bebe Buna ziua , As dori sa va adresez 2 intrebari si sper sa pot primi si raspuns, dar intai sa va povestesc pe scurt despre ce este vorba. O persoana ( X ) ... (vezi toată discuția)