avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Notificare banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Notificare banca

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema.
In 2013 fiica mea a facut un imprumut la BRD iar eu am fost co imprumutant.Pentru faptul ca fiica mea a ramas fara servici si implicit a ramas in urma cu ratele . in anul 2015 a semnat un act aditional pentru reesalonare datorie insa eu nu am mai semnat de data asta ca ,co imprumutant , reprezentantul bancii comunicandu-mi ca nu mai sunt co imprutant la contractul fiicei mele.
In acest moment fiica mea a ramas iar in urma cu ratele eu fiind notificata ca ,co imprumutant ca voi fi executata silit.
Va rog sa-mi spuneti daca este legal sa fiu eu executata silit in situatia in care nu am luat la cunostinta si nu am semnat nici un act aditional .
Cu multumiri
Cerasela Anghelescu
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 19:26, 24 Ianuarie 2017
Actul aditional a fost ptr reesalonarea ratelor dar au ramas valabile celelslte clauze contractuale.
In concluzie, da, este legal sa fiti executata silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract brd cesionat catre kredyt incasso manolamirey manolamirey Buna ziua, Numele meu este Manolache M. si ma confrunt cu urmatoarea problema: - in 2011, avand 2 co-debitori am contractat de la BRD un credit de ... (vezi toată discuția)
Imprumut neperformant bob02008 bob02008 Pe data de 13 03 2013 am facut o refinantare la un credit existent. Suma totala de refinatare este de 21 000 lei. Eu am rramas cu apoximativ 10 000 lei in mana ... (vezi toată discuția)
Garant ipotecar eu1984 eu1984 Buna ziua , Ce obligatia are un garant ipotecar , fost sot , la un credit ipotecar , care nu se mai plateste ? Adica sunt 2 propietari a unui imobil ... (vezi toată discuția)