avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperari salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperari salariale

In 2013 am obtinut in instanta recuperarea unor drepturi salariale retinute abuziv de institutia la care lucram.Am apelat atunci la un executor judecatoresc pentru a intra in posesia banilor.Acesta a spus ca recuperarea se va face in curs de 5 ani( este o institutie bugetara).Suntem in 2017 si sumele recuperate au fost infime.Am adresat o cerere departamentului contabilitate pentru a-mi preciza cuantumul sumelor restante si data cand vor fi virate si nu am primit niciun raspuns, desi au trecut 2 luni. Ce trebuie sa fac pentru a-mi redobandi drepturile?Sa apelez din nou la executor?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:02, 23 Ianuarie 2017
Nu aveti decat sa apelati la un alt executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare drepturi salariale iulia_n40 iulia_n40 In urma cu doi ani, conducatorul institutiei in care lucrez mi-a retinut abuziv din salariu, incadrandu-ma pe un post inferior.M-am judecat cu institutia si, ... (vezi toată discuția)
Blocare conturi lorelay1 lorelay1 Buna ziua. In urma cu o luna, mi-a venit o executie de la CETELEM. In acelasi timp mi-au fost blocate toate conturile, asta insemnand: contul de salariu si un ... (vezi toată discuția)
Poprire de catre executor judecatoresc marian72 marian72 Buna ziua ! Am instituita o poprire de catre un executor judecatoresc ,in suma de 4,372 lei , dintre care 826 lei sunt cheltuieli de executare silita ... (vezi toată discuția)