avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contribuție cas pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contribuție cas pfa

Dacă am un pfa care face profit net 1500 lei pe an și conform legii nu trebuie sa completez formularul 600, pot sa îmi plătesc contribuția cas din mana? Și cum? Și dacă la un moment dat peste 2-3 ani nu mai am bani sa îmi plătesc din mana aceasta contribuție, se poate închide contractul cu casa de pensii?
Ultima modificare: Luni, 23 Ianuarie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:47, 23 Ianuarie 2017
Da, va faceti contract cu casa de pensii si platiti lunar contributia la pensie, pana pe 25 a lunii urmatoare celeia pentru care se face plata. Da, daca nu mai platiti si se intrerupe contractul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu casa de pensii pt pfa moonprincess moonprincess Buna ziua, Incepand din 2012 am un PFA si niciun alt venit. Pe PFA am avut pana acum doar pierdere, insa am demarat cateva proiecte noi si ma astept la ... (vezi toată discuția)
Incepere activitate la pfa cattalinr cattalinr buna ziua, mi-am facut un pfa de cateva zile, care sunt pasii care trebuie sa-i fac dupa ce am obtinut certificatul de inregistrare? ca pfa in afara de ... (vezi toată discuția)
Declaratia 600 - pensie pfa QED QED Buna ziua, As avea nevoie de o lamurire in legatura cu completarea declaratiei 600 pentru un PFA. Nu am contact cu Casa de pensii si nu am platit pensia ... (vezi toată discuția)