avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchidere SRL-D cu program de finantare MINIMIS
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchidere SRL-D cu program de finantare MINIMIS

Buna ziua, in 2013 am deschis un SRLD, In 2015 am beneficiat de cei 10.000 de euro credit de finantare de la stat, minimis cred ca ii zice. In 2016 am facut 3 ani de la infiintare.

In acesti aproape 4 ani aceasta firma mi-a albit parul si abia imi scot cheltuielile. Ba mai mult am investit mai mult decat am primit si deja e neprofitabil.

Intrebarile sunt: pot sa o inchid? Mai trebuie sa tin vreun angajat din moment ce nu mai am statut de SRLD? Daca o inchid luna viitoare mai trebuie sa dau ceva inapoi din cei 10.000?

Angajatii trebuie tinuti obligatoriu cat ai statut de SRLD sau este o perioada cat trebuie tinuti dupa ce ai primit finantarea.

As dori sa imi inchei socotelile cu afacerile in Romania. Sincer, sunt resemnat.
Ultima modificare: Luni, 23 Ianuarie 2017
memenet, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot fi scăzute salariile angajatilor din posturile create in cadrul programului posdru romania start-up? Am25 Am25 Bună ziua, Am o întrebare legată de Programul Romania Start-up. Una dintre condițile principale ale acestui proiect o reprezintă crearea a două locuri ... (vezi toată discuția)
Declaratie rectificativa - anul in curs ContSters96141 ContSters96141 Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: - in 2015 am avut venituri din consultanta destul de mari pentru care am depus declaratia rectificativa in mai ... (vezi toată discuția)
Plata minimis imm 2014 - pentru cunoscatorii situatiei georgica107 georgica107 La ultima sesiune de depunere de proiecte prin Schema de minimis (HG 274/2014), care a avut loc in inanuarie 2014, cererea de plata trebuia depusa pana la data ... (vezi toată discuția)