avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Certificat traducator autorizat
Discuție deschisă în Traduceri

Certificat traducator autorizat

Buna ziua,

Detin o diploma de licenta obtinuta in cadrul facultatii de litere, specializarea comunicare si relatii publice, precum si un certificat acreditat de facultate pentru limba engleza. As dori sa stiu daca in aceste conditii as putea obtine un certificat de traducator autorizat si care ar fi demersurile si timpul aproximativ. De asemenea, as dori sa stiu daca pe baza unui certificat obtinut de la un institut de limbi straine in Luxemburg pentru limba franceza as putea fi autorizata pentru o a doua limba straina fara a trece un examen la Ministerul Culturii.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 14:03, 23 Ianuarie 2017
Buna ziua,

Mai nou, nu am idee de cand ...se pare ca nu se poate obtine autorizatia decat in baza certificatului obtinut in urma promovarii examenelor organizate de Institutului National pentru Cercetare si Formare Culturala.
[ link extern ] /
[ link extern ]
Detalii examene organizate periodic de Institutului National pentru Cercetare si Formare Culturala:
[ link extern ] /
L.C.
Ultima modificare: Luni, 23 Ianuarie 2017
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat traducator matilda2010 matilda2010 obtinere atestat traducator Am terminat Facultatea de Cibernetica Economica la ASE Bucuresti , unde am facut 2 ani limba engleza si Facultatea de Limba si ... (vezi toată discuția)
Absolvent litere / engleza-franceza. pot obþine autorizaþia de traducãtor de la m.j. fãrã a susþine examenul organizat de cppc? silvia99 silvia99 Un absolvenit de Litere - engleza-franceza - ciclu de 3 ani, poate primi autorizatie de traducator de la Minister, fara a da examen (pe ambele specializari), ... (vezi toată discuția)
Autorizare traducator tehnic libra_y2005 libra_y2005 Ce acte si ce proceduri trebuie (facute/indeplinite ) pentru a deveni persoana autorizata - ca traducator in domeniul tehnic. Mentiune- sunt cadru ... (vezi toată discuția)