avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Raspuns Asociatie Proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Raspuns Asociatie Proprietari

Buna ziua.
Am adresat asociatiei de proprietare o solicitare scrisa si cu toate ca au trecut mai bine de 30 zile nu am primit raspuns. Unde trebuie sa ma adresez pentru a constrange asociatia/presedintele sa poata raspunde solicitarii mele?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 08:06, 7 Februarie 2017
In raport de ceea ce ati solicitat va puteti adresa instantei de judecata .
sanda2s a scris:
Am adresat asociatiei de proprietare o solicitare scrisa

Concret, ce ati solicitat?

am solicitat, conform legii, copii dupa anumite facturi, procese verbale, etc...

Conform carei legi solicitati dvs
.
copii dupa anumite facturi, procese verbale, etc...

Daca faceti referire la:
HG nr. 1588/2007 - NORME METODOLOGICE din 19 decembrie 2007 de aplicare a
Legii nr. 230/2007 privind înființarea, organizarea si funcționarea asociațiilor de proprietari
Art. 12 ...
(A) Drepturi
.................
d) să primească explicații cu privire la calculul cotei de contribuție la cheltuielile
asociației de proprietari si, eventual, să o conteste la presedintele asociației de
proprietari, în termen de 10 zile de la afisarea listei de plată. Presedintele asociaŃiei
de proprietari este obligat să răspundă la contestație în termen de 7 zile;

Mergeti la sediul asociației, solicitati ce doriți, eventual faceți fotografii ale documentelor care va intereseaza.
La lucrarile AG participați? Acolo se discuta una si se aproba altceva? Aveți probe?
AG???nu a avut loc de 5 ani. Am tot intrebat administratorul in2016 si a confirmat ca nu a avut loc. Va rog alta solutie?

Alte discuții în legătură

Asociatie fara cenzor marlenus71 marlenus71 De un an cenzorul nu a mai verificat actele asociatiei. La solicitarea verbala a administratorului, cenzorul solicita mai multi bani pt. efectuarea ... (vezi toată discuția)
Anulare indemnizatie presedinte simonadrg simonadrg In 2008 presedintele unei asocoatii de proprietari si-a stabilit salariul de 400 de lei/luna la o sedinta la care au participat doar 10 persoane din totalul de ... (vezi toată discuția)
Altercatii cu administratorul de asociatie de bloc utilizator-1 utilizator-1 as dori informatii in cazul in care adminstratorul nu este de acord cu planificarea unei sedinte de asocatie la sugestia unui locator; sedintele se fac o data ... (vezi toată discuția)