avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale desfacerea contractului de munca
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

desfacerea contractului de munca

ma intreb de ce firmele particulare pot sa faca ce vor cu angajati lor,eu lucrez la o firma in arad dar care are sediul la timisoara in urma unui examen pe care l-am dat am obtinut un alt loc de munca de medic rezident , am facut o cerere de desfacere a contractului de munca cu acordul ambelor parti prin fax , a spus directorul firmei ca este ok nu e nici o problema dupa cateva zile a spus ca trebuie sa stau in preaviz eu i-am spus ca de ce ca nu am cerut demisia a spus ca asa e legea si ca dureaza pana se proceseaza cartea de munca ,eu cred ca nu are platite la zii cotizatile catre stat ,as dori un sfat. Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 1 Decembrie 2005
nico_ar, utilizator

Alte discuții în legătură

Decia de incetare c.m. arad107 arad107 daca eu suntin preaviz si ultima mea zii de preaviz este 20.01 mie trebuie sa mi se dea decizia de incetare a cmi pe 20.nu?dar in cazul in care nu mi se da ... (vezi toată discuția)
Care este termenul legal pentru eliberarea actelor de catre firma danuta2002 danuta2002 Am lucrat la o firma ca lucrator comercial(gestionar) si intr-o zi au venit si au ridicat marfa explicand ca se inchide magazinul. mi s-a spus ca, daca vreau ... (vezi toată discuția)
Preaviz Bogdan88 Bogdan88 Buna seara. Am si eu o intrebare la dumneavoastra.Sunt angajat al unei firme cu diverse domenii de activitate, din 09.02.2011 in functia de operator ... (vezi toată discuția)