avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... decia de incetare C.m.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

decia de incetare C.m.

daca eu suntin preaviz si ultima mea zii de preaviz este 20.01 mie trebuie sa mi se dea decizia de incetare a cmi pe 20.nu?dar in cazul in care nu mi se da numai pe 21 iar eu trebuie sa mai stau o zii la sediul firmei,am dreptul sa dorm pe banii firmei la hotel deoarece eu sunt din arad iar firma are sediul la bucuresti?si pot sa mai iau bani pe o zii de munca?si inca o intrebare data de 20 daca eu merg sa predau echipamentul de lucru la firma se considera zii de concediu sau de munca?
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 10:22, 14 Ianuarie 2010
Ultima zi de preaviz este zi platita, predarea o puteti face in aceasta ultima zi.
Petru ziua de 21 nu va decnteaza firma nimic pentru ca nu mai sunteti angajat.
Data de incetare v-a fost facuta cunoascuta in notificarea de preaviz, iar decizia de incetare vapoate fi comunicata personal pana in ultima zi depreaviz, sau dupa aceea prin posta cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacerea contractului de munca nico_ar nico_ar ma intreb de ce firmele particulare pot sa faca ce vor cu angajati lor,eu lucrez la o firma in arad dar care are sediul la timisoara in urma unui examen pe ... (vezi toată discuția)
Lichidare la zi AlexandraLevi AlexandraLevi Buna, Va rog sa ma ajutati cu un model de notificare din partea salariatului pentru lichidare la zi. As dori daca se poate sa se precizeze in notificare ... (vezi toată discuția)
Demisie cu acordul partilor petru3 petru3 Buna ziua, Le-am trimis pe mail angajatorilor demisia cu art 55 lit b din codul muncii si le-am cerut angajatorilor sa imi dea nr de inregistrare, ei mi-au ... (vezi toată discuția)