avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... armata
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

armata

buna seara.
am fost functionar public si acum lucrez ca ofiter -- am fost declarat admis in urma unui concurs in anul 2007-- intr o structura militara,serviciul logistic.
intrebarea mea este: daca seful ierarhic superior se comporta in mod abuziv, incalcandu mi drepturile, evaluind superficial si tendentios munca si activitatea mea,etc, eu cui ma pot adresa? precizez ca am incercat sa raportez verbal comandantului,fara succes insa. Sunt angajat MAI, si lucrurile sunt un pic mai complicate,cred, din punct de vedere legislativ...si totusi....ma poate ajuta cineva cu un raspuns?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Delia Popescu , Contabil 00:41, 9 Septembrie 2009
Va puteti adresa oficial compartimentului ierarhic superior,cu informarea concreta eventual probarea succesiunii evenimentelor.
Vedeti ce scrie prin regulamentele militare...
va multumesc pentru ca acordati atentie subiectului meu, dar - ca sa i raspund si utilizatorului "ynocentta"si dvs- m am adresat forului ierarhic superior...si...tacere,stiti cum e.....iar in regulamentele militare chiar nu gasesc nimic....ma gandeam ca poate exista cineva care sa se fi confruntat cu astfel de probleme, pentru ca,vedeti dvs, eu stiu ca atunci cand apar aceste probleme, se lasa cu mutare-transfer-detasare-a celui care isi cere drepturile sau sesizeaza un comportament deviant ,aberant ,al unui superior....asa e in armata..
multumesc inca o data
Solicitati prin raport scris o audienta la secretarul de stat care are in atributii si partea organizatorica sau la secretarul general din cadrul Ministerului Apararii. Odata cu audienta redactati un raport amanuntit cu toate detaliile si faptele care v-au facut sa solicitati aceasta audienta (acest raport insa nu-l predati decat personal secretarului de stat).
Si eu am fost ofiter si aveti dreptate! De multe ori sefii ierarhici imediat superiori sau comandantul unitatii dau dreptate celui care savarseste abuzurile! Nu generalizez dar exista aceasta tendinta de a da dreptate sefului!B-)
SUCCES!
=D>
In conf. cu art.49 din Statututl Politistilor- Corpul National al Politistilor, cu sediu in Bucuresti, promoveaza interesele si apara drepturile politistilor , corespunzator Codului de etica si deontologioe al politstului.

Alte discuții în legătură

Salariatul civil din armata ContSters315052 ContSters315052 sunt salariat civil intr-o unitate militara cu specific auto ,reparati auto ,as dori sa-mi se explice si mie ce ar trbui sa facem noi salariatii civili sa ... (vezi toată discuția)
Soldatul gradat voluntar este considerat cadru militar? denis10 denis10 Buna seara.Vreau sa imi Deschid o firma pentru comercializarea unor haine si nu stiu ce gen si daca pot deschide daca sunt caporal in armata romana.Am citi in ... (vezi toată discuția)
Ordinul militar cl 2 rahova rahova Sunt confuz!!! Legea 574 din 14 decembrie 2004 (Legea 574/2004) Art. 1. - (1) Decoratia Semnul onorific In Serviciul Patriei pentru maistri militari, ... (vezi toată discuția)