avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cheltuieli deductibile
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cheltuieli deductibile

Buna Ziua !
Am cateva intrebari cu legatura unui I.I., cheltuieli privind contributia de asigurari de sanatate sunt deductibile? Ce declaratie trebuie sa depun pana la 25 Ianuarie 2017?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: imike1 , utilizator 16:26, 23 Ianuarie 2017
Da, sunt deductibile dar altfel ca anul trecut se face calculul. Va rog sa cititi instructiunile de completare pentru d200 de la adresa urmatoare. Pana pe 31 ianuarie depuneti d600.
[ link extern ] /
Multumesc, dar la rubrica cheltuieli deductibile scrie: "celtuieli deductibile exclusiv contributiile sociale obligatoriu" nu inteleg de ce...........??
Pentru ca de acum cei de la finante for face calculele dupa depunerea d200 si veti primi acasa decizie daca veti mai avea de plata suplimentar la cass.
deci, rubrica cheltuieli deductibile trebuie sa completez fara chelt.cas si cass?
Da, asa cum e trecut si in instructiunile de completare la d200.

Alte discuții în legătură

D200 contributii sociale obligatorii Alina_1 Alina_1 Buna ziua, In legatura cu D200, la rubrica*Cheltuieli deductibile, exclusiv contributii sociale obligatorii*, la ce contributii sociale obligatorii se ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa -cas , cass , somaj , fnuass,,, mariana55_ro mariana55_ro buna ziua ! va rog sa-mi explicati ce declaratii trebuie sa depuna un pfa si catre cine pentru a plati toate contributiile obligatorii ( cas , cass ) si ... (vezi toată discuția)
Contributii sociale deductibile? danar122 danar122 Bună ziua, sunt traducător (profesie liberă), sistem real. Aș dori să știu dacă mai sunt deductibile contribuțiile sociale. Am dat deja declarația ... (vezi toată discuția)