avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... legea darii in plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

legea darii in plata

Buna seara, mi-am angajat un avocat caruia i-am platit deja o suma mare de bani sa ma reprezinte in procesul civil de dare in plata dar se pare ca nu se pricepe atat de bine cat am platit asa ca, va rog sa imi dati niste sfaturi ce documente sa depun sau ce sa fie mentionat sa pot avea castig de cauza ca vreau sa dau apartamentul bancii ca nu mai pot plati din pacate...am scos adeverinta ca mi-au scazut veniturile drastic de la semnarea contractului, altceva nu stiu ce pot mentiona care sa fie dupa principiul imprevizibilitatii... ?
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 19:25, 24 Ianuarie 2017
E important de stiut ca notificarile pentru dare in plata se fac prin avocat, notar sau executor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante, executare daniela_c1969 daniela_c1969 Buna ziua Sunt presedinte la asociatia de proprietari si ma confrunt cu o problema. Am avut un vecin care a plecat din tara, a acumulat circa 14500 lei ... (vezi toată discuția)
Evacuare versus dar de nunta. aveti vreo solutie? MykeyRo MykeyRo Evacuare versus dar de nunta. Am următoarea situatie: acum 30 de ani la serbarea nuntii, socrii au \"strigat\" ca dar de nuntă: \"din partea socrilor mici, ... (vezi toată discuția)
Darea in plata danacorina danacorina Buna ziua. As dori sa stiu care e procedura legii darii in plata in cazul in care am fost excutati deja dar avem prorpire pe salar datorita faptului ca ... (vezi toată discuția)