avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noua grilă de salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noua grilă de salarizare

Bună seara!

In data de 17.12.2016 a apărut în Monitorul Oficial Legea nr 250 cu noua grila de salarizare pentru cadrele medicale.
S-a şi aplicat din luna decembrie,deci acum în luna ianuarie deja am primit un salar diferit de lunile trecute,mai exact după noua grilă am primit un salar net mai puţin decât până acum.
Întrebarea mea este ,dacă e legal ca de acum încolo să primesc în mână un salar mai mic decât am avut până acuma?
Şi dacă nu e legal unde găsesc o lege referitor la acest subiect.
Vă mulţumesc pentru răspuns

Alte discuții în legătură

Salarizare 2018 cielodellasera cielodellasera Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea chestiune. In cadrul institutiei publice in care lucrez in calitate de inspector superior gradatie 2 s-au ... (vezi toată discuția)
Salar clasa 58 gradatia 2 avieritei avieritei Buna ziua, ccf legii unice de salarizare : care ar trebui sa fie salarul unui medic dentist cu clasa 58 gradatia 2 ? Multumesc Actual persoana care este ... (vezi toată discuția)
Salarizare dana manea dana manea Avand in vedere prevederile Legii nr. 250/2016 de aprobare a OUG nr. 20/2016, pentru modificarea si completarea OUG nr. 57/2015, personalul tesa din spitale ... (vezi toată discuția)