avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... CMR
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

CMR

Tatăl meu a primit astazi o amenda pe Italia de 2000 de euro pentru ca a uitat sa pună o ștampila pe CMR. Menționez ca este șofer pe tir, pe comunitate. Vroiam sa știu daca amenda pentru asa ceva este chiar atât de usturătoare si ești obligat sa pui ștampila pe CMR tu ca șofer?

Alte discuții în legătură

Stampila pe cmr Georgiana124 Georgiana124 Am pe tatăl meu care astazi a primit o amenda pe Italia. Este șofer pe tir si este pe comunitate. Imi spunea ca a uitat sa pună o ștampila pe CMR si din ... (vezi toată discuția)
Cmr Georgiana124 Georgiana124 Buna ziua..am si eu o întrebare. Am o nedumerire, daca eu sunt șofer de tir pe comunitate si transport marfa.. Transportatorul are obligația de a pune ... (vezi toată discuția)
Camion cu prelata confiscat in italia danu_banu danu_banu Buna ziua, Lucrez pentru firma X (nu vreau sa dau nume) ca dispecer pentru camioane pe extern. In majoritatea timpului lucram cu cei de la LKW ... (vezi toată discuția)