avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile CMR
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

CMR

Buna ziua..am si eu o întrebare. Am o nedumerire, daca eu sunt șofer de tir pe comunitate si transport marfa.. Transportatorul are obligația de a pune ștampila pe CMR? Si cat este amenda in Italia daca te prinde ca ai uitat acea ștampila. Am pe cineva care imi spunea ca a primit amenda de 2000 de euro si nu prea știu ce sa cred
Cel mai recent răspuns: Estudio juridico (Studio Legale) , Avocat 13:08, 20 Octombrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
chiar si 4.000,00 ( 3.700 ) amenda si fermo amministrativo del mezzo pentru minim 3 luni.
Poti sa plangi si in chineza, nu ridica sequestrul mai repede de 3 luni.
Faceti foarte matre atentie, este si un soi de razbunare a autoritatilor pe transportatorii externi. Am avut cazuri.
Sfat: Ca sa evitati ca politia sa duca masina intr-un depozit pentru 3 luni ( costa tipo 80 euro pe zi) sa incercati sa aveti un loc unde puteti duce masina ( daca e masina mica in curte la un amic daca e tir etc.. un contact la vreo fabrica / societate care v-ar putea permite sa parcati in preajma sau chiar in curte).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camion cu prelata confiscat in italia danu_banu danu_banu Buna ziua, Lucrez pentru firma X (nu vreau sa dau nume) ca dispecer pentru camioane pe extern. In majoritatea timpului lucram cu cei de la LKW ... (vezi toată discuția)
Problema transport Robert arc Robert arc Bună seara, Am o problema cu un transportator. Unchiul meu mi a trimis o mașină din Italia înspre România sâmbăta trecuta (masina radiata legal cu ... (vezi toată discuția)
Am lăsat două zile camionul parcat într-o zonă industrială din uk și a fost furată marfa. care ar fi partea mea de vină? M365088 M365088 Am lasat camionul parcat într-o zona industriala din uk am plecat pentru 2 zile si a fost furata marfa din camion. Angajatorul nu mi-a oferit parcare cu plata ... (vezi toată discuția)