avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Problema transport
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Problema transport

Bună seara,
Am o problema cu un transportator. Unchiul meu mi a trimis o mașină din Italia înspre România sâmbăta trecuta (masina radiata legal cu numerele predate). Mașina a fost încărcată sâmbăta și trebuia sa ajungă luni dimineață la mine. Luni am fost sunat de transportator și mi a spus ca ii s a stricat mașina și a lăsat mașina în Italia deoarece nu o poate cară și ca va ajunge luni. Astăzi m a sunat sa mi zică ca a lăsat mașina parcata pe o strada și a ridicat o politia. Unchiul meu a fost de a recuperat mașina, dar chiar dacă a arătat politiei scrisoarea cmr, ei l au amendat pe el. Problema este ca amenda este 2000 de euro, iar transportatorul nu vrea sa o plătească. Ce pot face sa mi recuperez banii?
Mulțumesc..

Alte discuții în legătură

Amenda curioasa Alex5533 Alex5533 Buna dimineata tuturor! Anul trecut mi-am cumparat o platforma de transport, cu care imi mut masinile mele de epoca. Fiind bunurile mele pe care le transport, ... (vezi toată discuția)
Asigurare cmr onilogi onilogi Buna ziua! In urma cu 2 ani am avut un accident rutier cu un ansamblu cap tractor+ semiremorca incarcata cu marfa din Italia cu destinatie Vatra Dornei, ... (vezi toată discuția)
Camion cu prelata confiscat in italia danu_banu danu_banu Buna ziua, Lucrez pentru firma X (nu vreau sa dau nume) ca dispecer pentru camioane pe extern. In majoritatea timpului lucram cu cei de la LKW ... (vezi toată discuția)