avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie pe card
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie pe card

Buna ziua

Momentam am un card si primesc pensia pe card...As dori sa inchid cardul.Cum trebuie sa procedez daca nu vreau sa mai primesc banii pe card si vreau sa ii aduca postasul...Nu as dori sa raman vreo luna fara pensie.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabi50 , utilizator 23:04, 23 Ianuarie 2017
Cereti relatii la banca care a emis cardul.
Buna seara,
va sfatuiesc sa mergeti la casa de pensii si va vor explica ei
Mergeti la casa de pensii cu copie dupa buletin si dupa un cupon de pensie la care atasati cererea prin care solicitati ca pensia sa va fie trimisa la adresa de domiciliu.
Nu va inchideti contul pana nu primiti pensia prin posta, abia atunci puteti merge la banca si sa renuntati la card si cont ( altfel ramaneti fara pensie pe luna respectiva - o luati abia in luna cealalta).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme pensie de urmas GBianca GBianca Buna ziua!Am 20 de ani si sunt studenta la doua facultati una la zi de stat si una la fara frecventa,dar privata.Tatal meu a murit in urma cu 13 ani de atunci ... (vezi toată discuția)
Cupon de pensie ghita49 ghita49 Am citit pe internet ca pentru cei care primesc pensia pe card bancar nu se mai tiparesc cupoane de pensie si implicit nu mai primim acest act. Poate sa-mi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am card pe care primesc pensia, la o bancă și care ... ninasave ninasave Bună ziua Am card pe care primesc pensia, la o bancă și care expiră peste cca o lună. Nu mai vreau alt card la această bancă și vreau să îmi fac ... (vezi toată discuția)