avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Închidere firmă
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Închidere firmă

Bună seara,am un SRL pe zero de trei ani am depus la circa financiara toate declarațiile care trebuiesc în fiecare luna și bilanțul în fiecare an din cei trei care nu am funcționat nu am avut activitate, doresc sa o închid ori sa o radiez ce documente trebuie ptr asta și daca pot sa o fac personal la registrul comerțului ori trebuie neapărat prin avocat.Mulțumesc aștept răspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Bombardier , utilizator 22:44, 23 Ianuarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot inchide personal un srld cu cele mai putine costuri? IoanandRei89 IoanandRei89 Inchidere firma - cum pot inchide personal un srld cu cele mai putine costuri? Unde trebuie mers? (vezi toată discuția)
Student, infiintare firma srl-d 24502695 24502695 Sunt student, la sfarsitul anului 2, si as vrea sa infiintez o firma SRL/SRL-D. Mentionez ca la inceput voi lucra singur(nu voi avea angajati). As vrea sa o ... (vezi toată discuția)
Inchidere srl ANCA-ELENA ANCA-ELENA buna seara , va rog un mic ajutor doresc sa inchid societatea pe care o administrez impreuna si prietenul meu, nu avem datorii la fisc, am platit absolut tot ... (vezi toată discuția)