avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit PFI fara venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit PFI fara venit

Am un PFI si nu am realizat venituri.Am auzit ca acum trebuie sa completez declaratia 200.La venituri trec 0 ?Se plateste si altceva inafara de contributia la sanatate calculata la baza aceea de calcul?

Alte discuții în legătură

Declaratii si contributii Roxie Roxie Buna ziua, Sunt PFA si anul trecut, pe tot anul, am avut venituri de 856 ron din activitatea PFA. In paralel, din luna august, am inchiriat un apartament, cu ... (vezi toată discuția)
Neclaritate declaratia de somaj rodia rodia Am un salariat care are toata luna aprilie concediu medical(initial+in continuare). Pentru zilele suportate de societate i-am calculat ca i se retine ... (vezi toată discuția)
Venituri din pfa si din cim pentru concediu crestere copil Ashyma Ashyma Buna seara, Beneficiez de venituri din PFA de anul acesta (PFA deschis pe 22 aprilie) cat si venituri din contract indivual de munca. Voi naste in luna ... (vezi toată discuția)