avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbarea pozitiei pe organigrama - implicatii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbarea pozitiei pe organigrama - implicatii

Buna ziua,
Va relatez o stare de fapt prin care trec si as dori sa fiu informat referitor la ceea poate urma,

De 6 ani lucrez pe post de director productie la o multinationala, A fost schimbat administratorul, iar eu am fost pus pe noua organigrama undeva mai jos, cu atributii limitate. Deocamdata atat. Ma intereseaza ce poate urma :

1) Pot fi obligat de companie sa semnez o alta fisa a postului ?
2) Salarul imi poate fi redus ?
3) Pot fi obligat, pentru a ramane inca in firma, pina imi gasesc altceva, sa semnez un alt contract de munca cu salar mai mic ?

Va multumesc mult de ajutor !

Alte discuții în legătură

Organigrama valcris valcris Buna ziua. Avand in vedre faptul ca intr-o firma privata de productie sunt angajati 4 directori si sase persoane care ocupa functii de executie (de ex: ... (vezi toată discuția)
Schimbare de functie DidiN DidiN Buna ziua!Sunt angajată unei firme multinaționale din 2010,am ocupat o funcție de conducere, anul trecut s.a schimbat organigrama si din doua posturi de ... (vezi toată discuția)
Fisa postului pierduta de angajator Alexandra.M Alexandra.M Buna, Saptamana trecuta am fost anuntata de angajatorul meu ca mi-a pierdut fisa postului. Nu am primit niciodata exemplarul meu semnat la angajare (desi ... (vezi toată discuția)