Am infiintat un SRL in 2005. In 2008 am suspendat activitatea. La data suspendarii inregistram datorii din contributii la salarii plus penalizari pentru neplata acestora.
Penalizarile continua sa creasca intrucat nu am mai platit nimic intre timp. Ezista vreo posibilitate sa stopez cresterea penalizarilor? Neavand posibilitatea achitarii -cat vor creste si ce se va intampla ?:stunned:
Nu exista nici o posibilitate legala sa stopati cresterea acestor penalitati decit sa solicitatii o esalonare a datorilor cu efect indiferect diminuarea penalitatilor
Va rog sa-mi spuneti daca si ce amenzi pot primi daca nu am depus declaratiile pentru o firma fara activitate, dar nesuspendata. Inca o intrebare ar fi:unde trebuie mers pentru suspendarea activitatii?am inteles ca primul pas e la Registrul Comertului, dar care este locatia acestuia in Bucuresti?
multumesc anticipat pentru raspuns.
Dizolvare societate
alin_bv
Spuneti-mi va rog in momentul dizolvarii unei societati, se poate face impunerea din oficiu pentru impozitul forfetar de catre ANAF chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar
CEOFIOFI
Nu am platit impozitul forfetar si acum cind m-am hatarat sa desfiintez societatea-imi spune ca trebue sa platesc acest impozit(mai corect corect spus BIR )- ... (vezi toată discuția)