avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Ţeapă pe internet din 2015 - Nerezolvată .. ?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Ţeapă pe internet din 2015 - Nerezolvată .. ?

Bună ziua,

În 2015 Decembrie am cumpărat un procesor de pe internet (la jumate.ro) acolo am gasit un domn care teoretic avea o firma acesta a spus ca-mi trimite procesorul daca ii platesc jumate sau integral din suma in avans. Am primit si o factura generata cu "Smart Bill - www.smartbill.ro" care nu stiu daca este ok sau nu, pentru ca nu are pe ea ştampila sau ceva. Este doar factura cu datele firmei si numele respectivului. Am plătit, aşteptat, nu a ajuns procesorul, am cerut banii inapoi, nimic. Am facut reclamaţie la poliţie.... din 2016/02 "se ocupa X-(" de acest caz. Banii nu i-am primit înapoi dar m-a contactat acum 2 saptămâni acel Domn` care a zis ca îi va trimite :) bine înţeles...nu am primit nimic. Întrebarea mea este ce pot face în legătură cu asta?

Menţionez că pot lua legatura cu agentul din Bucureşti care se ocupa de cazul meu (Eu sunt din Braşov iar ţeparul este din Bucureşti).

Merci!
Cel mai recent răspuns: Rodica Simu , Avocat 17:31, 24 Ianuarie 2017
Mai mergeti pe la persoana (agentul) care se ocupa de dosarul dvs. si intrebati care este stadiul urmaririi penale. Eventual depuneti si cerere in scris pentru a va comunica stadiul dosarului.
Se stie ca in general organele judiciare sunt sufocate de numarul dosarelor, dar uneori e bine sa insistam si noi, cei care avem interes sa se rezolve problema respectiva.
Sper sa nu primiti peste cateva luni o solutie de clasare a cauzei pe motiv ca nu exista interes public in respectiva urmarire penala. :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am ramas fara permis seresraluca seresraluca Intamplarea a fost astfel: In aprilie 2012 am dat examen C +CE categorii la permis si le-am luat .... Am zis ca nu imi scot permisul cu categoriile pana ce nu ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu vatamare de persoane pe trotuar Juld5 Juld5 Va salut, Ieri am fost implicat intr-un accident oarecum usor pe trotuar, in calitate de sofer. Am inceput sa dau usor cu spatele, dar nu m-am asigurat, si ... (vezi toată discuția)
Abandonul de familie alexa_mihaela alexa_mihaela buna ziua! am depus o plangere penala la parchet pentru savarsirea infractiunii de abandon de familie.de 5 luni nu am primit nici un raspuns, am fost la ... (vezi toată discuția)