avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... trecerea pe studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

trecerea pe studii superioare

Buna ziua,
Lucrez ca bibliotecar cu studii medii(desi am facultate ,dar nu este in domeniu) la o scoala gimnaziala.Anul trecut am terminat un curs postuniversitar de profesor documentarist si am cerut sa fiu trecuta pe studii superioare,deoarece studiile sunt in domeniu.Nu am fost trecuta nici la ora actuala desi am depus o cerere la domnul director inca de anul trecut si mi s-a spus de la secretariat ca dureaza,de ce nu inteleg. Care este procedura pentru a trece pe studii superioare?Se da vreun examen sau doar se transforma postul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:10, 25 Ianuarie 2017
Promovarea personalului contractual din sectorul bugetar în grade sau trepte profesionale se face prin examen, în baza unui referat de evaluare întocmit de şeful ierarhic şi aprobat de conducătorul autorităţii sau instituţiei publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare carmenela carmenela Buna ziua! Sunt bibliotecar cu studii medii, treapta IA intr-o biblioteca publica.Am o vechime de 25 de ani. In 2009 am terminat facultatea administratie ... (vezi toată discuția)
Se poate trece ca personal contractual de pe studii pe studii ... Crina1968 Crina1968 Se poate trece ca personal contractual de pe studii pe studii superioare fără examen prin transformarea postului pe superioare daca da conform carei legi?Am ... (vezi toată discuția)
Promovare personal contractual sabina84 sabina84 Am o nelamurire referitor la promovare personal contractual, si anume; Sunt bibliotecar la o comuna si am solicitat promovarea in grad profesional , de la ... (vezi toată discuția)