avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... vanzare masina din firma catre o persoana cu ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

vanzare masina din firma catre o persoana cu domiciliu in strainatate

buna ziua
doresc sa vand masina proprietate firmei , cu valoare de amortizare ne recuperata de 20000 ,fiului meu care are domiciliul in strainatate ,Am intocmit contractul de vanzare cumparare in 3 exemplare ,ce alte documente mai trebuiesc intocmite ?Contractul este semnat de PJ la vanzator si de Mine la cumparator ,in baza imputernicirii data de fiul meu si autentificata de un cabinet notarial din stainatate.
este o procedura speciala pentru acest caz de vanzare -cumparare?
Cel mai recent răspuns: ISQKONSULTING , Consultant managementul calitatii 21:05, 8 Septembrie 2009
Nu este o procedura speciala, dar va trebui sa radiati masina din Romania si el sa o inscrie in tara respectiva. Atentie la legislatia tarii repective sa nu plateasca taxe la inscriere.
cumparatorul este fiul meu si nu vrea sa-i schimbe numerele .Stie cineva unde gasesc descrisa procedura de radiere cu pasii ce trebuie sa-i fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina de la politie arni83 arni83 Buna ziua, In luna septembrie 2015 am vandut o (epava -masina catalogata ca dauna totala) catre o persoana din iasi. Am facut contract de vanzare - cumparare ... (vezi toată discuția)
Actul de vânzare-cumpãrare silvestrupatrascu silvestrupatrascu Se poate încheia un act de vânzare-cumpărare a unei mașini dacă vânzătorul nu este de față la notariat (este în străinătate) însă este de ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa inmatriculez mașina? AdrianMihaiAlina AdrianMihaiAlina Buna ziua. Anul trecut în luna august am cumpărat o mașină fără să fac contract de vanzare-cumparare. Nu am cumpărat mașină de la proprietar, în 30 ... (vezi toată discuția)