avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Refuz al procuraturii de eliberare documente catre ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Refuz al procuraturii de eliberare documente catre asigurare

Salut,

Am fost implicat intr-un accident rutier. Soferul celeilalte masini era baut si nu avea permis, accidentul a fost soldat cu victime (fara spitalizare). Soferul nu era proprietarul masinii.

Cei de la politie nu au vrut sa trimita catre societatea de asigurari documentele necesare pentru a fi despagubit de catre acestia.
Ulterior, cei de la compania de asigurari au facut cerere catre procuratura.

Si acestia au refuzat sa trimita documentele cerute, motivul fiind ca dupa ce s-a schimbat legea (din septembrie 2016, sau ceva de genul), nu exista o procedura clara legat de ce trebuie sa trimita/faca.

Chiar nu este o procedura clara asupra solutionarii acestui tip de caz, sau este vorba doar de incompetenta?
Ce ar trebui sa fac in situatia asta?

Multumesc,

Alte discuții în legătură

Refuz al politiei de eliberare documente catre asigurare flavy23 flavy23 Salut, Am fost implicat intr-un accident rutier. Soferul celeilalte masini era baut si nu avea permis, accidentul a fost soldat cu victime (fara ... (vezi toată discuția)
Refuz al procuraturii de eliberare documente catre asigurare flavy23 flavy23 Buna ziua, In noiembrie 2016 am fost implicat intr-un accident rutier (vinovatul nu avea permis si era beat) Compania de asigurari a solicitat trimiterea ... (vezi toată discuția)
Accident rutier PaulHaiducu PaulHaiducu Un pensionar a facut un accident rutier, soldat cu persoane accidentate grav in autoturismul sau. Soferul pensionar nu a fost baut si avea doar asigurarea auto ... (vezi toată discuția)