avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa-cult religios
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa-cult religios

Va rog sa ma lamuriti cum se stabileste aceasta taxa . La noi in oras creste in fiecare an, se ia pe numar de casa si a ajuns anul acesta de 50 lei .Poate nu e mult ,dar la o pensie mica se cunoaste,mai ales daca avem si locuri la cimitir si trebuie sa platim si acolo,noi avem si locuri in cimitirul catolic si acolo trebuie sa le rascumparam la 7ani si se mai duc cateva sute...Ce se intampla daca nu o platim? Daca o platim ce beneficii avem,practic de ce trebuie platita?
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 13:28, 8 Septembrie 2009
Fiecare cult isi stabileste veniturile (taxele) pe care le percep de la enoriasi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preotul ortodox i-a spus bunicii că nu va aproba înmormântarea ei lângă bunicul, unde are concesionat locul de veci, pentru că s-a pocăit. ce pot face ca să-l conving atunci când va sosi momentul? wazz wazz Buna ziua Bunicul meu a fost ingropat in cimitir ortodox acum 25 ani. Bunica mea are si ea loc de veci langa el tot de atunci. Ieri popa i a spus ca nu va ... (vezi toată discuția)
Taxa anuala la locul de veci din cimitir cristinaiuliana cristinaiuliana buna ziua! Tatal meu a murit in anul 1990 si l-am inmormantat in cimitirul Giulesti Sarbi din Bucuresti, acolo am cumparat un loc de veci pentru care am ... (vezi toată discuția)
Preot ortodox interzice ingroparea unei decedate adventiste in cimitirul ortodox Ares-3 Ares-3 [quot] O bunică de vreo 81 de ani, nu are parte de liniște nici pe lumea cealaltă. Femeia a făcut greșeala ca, acum 2 ani, să treacă la ... (vezi toată discuția)