avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contrcte munca multiple
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contrcte munca multiple

buna ziua!
am si eu o problema. la o societate se poate incadra aceeasi persoana cu mai multe contracte de munca, sau sa apara o persoana cu contract de munca dar si cu contract de colaborare? nu apare conflict la declaratia de cas( apare de 2 ori cnp) si da eroare? ce ma sfatuiti??
astept raspuns urgent.
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:36, 8 Septembrie 2009
o persoana nu pooate avea mai multe contracte individuale de munca cu acelasi agent economic.
Orice salariat are dreptul de a cumula mai multe funcţii, în baza unor contracte individuale de muncă, beneficiind de salariul corespunzător pentru fiecare dintre acestea.
Este admisibil cumulul de funcţii la acelaşi angajator, atât în sectorul public, cât şi în sectorul privat, legea nu interzice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca - cumul de functii tonica tonica varog sa-mi raspundeti urgent la urmatoarea problema: Un angajat la o unitate cu contract de munca pe durata nedeterminata poate sa mai aiba un contract de ... (vezi toată discuția)
Pot sa lucrez la doua firme cu capital majoritar de stat in acelasi timp? marion007 marion007 LUCREZ LA HIDROELECTRICA SI AM SI UN POST DE PROFESOR,SE POATE LA AMBELE CU NORMA INTREAGA SI CE COD ESTE, UNDE AFU MAI MULTE DETALII.VA MULTUMESC!:) ! (vezi toată discuția)
Munca la stat / sistemul bugetar gregorya95 gregorya95 pot avea 2 locuri de munca cu norma intreaga la stat. angajatorul este diferit iar ordonatorul de credite la fel????:( (vezi toată discuția)