avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca - cumul de functii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca - cumul de functii

varog sa-mi raspundeti urgent la urmatoarea problema: Un angajat la o unitate cu contract de munca pe durata nedeterminata poate sa mai aiba un contract de munca cu cumul de functii , la aceeasi unitate, tot pe durata nedeterminata? daca da va rog sa specificati conform carei legi
Cel mai recent răspuns: tonica , utilizator 12:17, 8 Septembrie 2009
Art.35 C.mun. prevede ca, orice salariat are dreptul de a cumula mai multe funcţii, în baza unor contracte individuale de muncă, beneficiind de salariul corespunzător pentru fiecare dintre acestea.
Prin urmare, atata timp cat legea nu interzice este admisibil cumulul de funcţii la acelaşi angajator, atât în sectorul public, cât şi în sectorul privat.
Va multumesc mult pentru rapiditatea cu care mi-ati raspuns, dar intrebarea mea era : Daca si contractul de munca la cumul de functii poate fi incheiat pe DURATA NEDETERMINATA, avan in vedere ca si contractul de munca pentru norma de baza este tot pe durata nedeterminata?
Da, poate fi incheiat pe durata nedeterminata
Va multumesc foarte mult pentru promptidudinea cu care mi-ati raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumulul de functii in aceeasi unitate pt. personalul contractual Odette Marinache Odette Marinache Buna Seara! As vrea sa stiu daca la personalul contractual este permis [b]cumulul de functii in aceeasi unitate[/b] si prin ce acte normative este ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna cumul de functii motriuc_radu motriuc_radu Ce inseamna cumul de functii ? Se poate aplica si in firmele private (vezi toată discuția)
Contract de munca cu timp partial mi_re_la68 mi_re_la68 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o chestiune. ITM Hd nu mi-a raspuns clar, parerilor lor sunt impartite. In cazul in care o persoana X este angajata de ... (vezi toată discuția)