avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Scutire la impozit pfa pensionar
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Scutire la impozit pfa pensionar

Sint pensionar si am grad de handicap accentuat,dar am un PFA pe consultanta si doresc sa aflu daca sint scutit de impozitul pe banii care i-mi revin din PFA ca venit
Multumesc

Alte discuții în legătură

Plata impozit pe dobanzi bancare cosmineanugheorghe cosmineanugheorghe Buna ziua. Sunt pensionar cu grad de handicap accentuat si doresc sa stiu daca platesc impozit pe dobanda la un depozit bancar ; Ce plafon exista pentru a fi ... (vezi toată discuția)
Grad 2 invaliditate AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! Spuneti-mi, va rog, persoanele cu grad 2 de invaliditate sunt scutite de plata impozitelor si taxelor? Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Persoanele cu grad de handicap mediu sunt scutite de impozit pe salariu? Anastasia12 Anastasia12 Buna ziua! Angajatii cu grad de handicap mediu sau usor beneficiaza de scutirea impozitului pe salariu sau doar gradele accentuat sau grav? (vezi toată discuția)