avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Am nevoie de un raspuns !
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Am nevoie de un raspuns !

Buna seara,

Sunt in cautarea unui loc de munca si am primit pe mail (dupa ce am trimis CV) o notificare precum ca am fost selectata pentru interviu si mi s-a solicitat o copie de pe buletin, de pe ultimul act de studii si plata unui cazier.

Este in regula sa mi se ceara dinainte date confidentiale gen cele de pe buletin ? sunt cam reticenta in aceasta privinta.

Am intrebat ulterior care ar fi responsabilitatile principale de lucru si care ar fi locatia punctului de lucru (e in curs de deschidere), insa mi s-a spus ca aceste informatii le voi primi de la persoana cu care voi sustine interviul.

Cine stie, va rog sa ma ajute cu un raspuns. Va multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 25 Ianuarie 2017
Ioana-M, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:12, 26 Ianuarie 2017
Cazuerul nu se mai plateste de la 1 februarie. Actele le prezentati la interviu, doar le-ati mentionat in cv. Cautati informatii despre firma pe net.
Am cautat mai bine și se pare ca era o teapa la mijloc.

Mulțumesc pentru răspuns!
Daca era o teapa depuneti o sesizare la politie. E bine sa luati atitudine impotriva faptelor de acest gen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata, acum cateva zile am vizualizat un anunt de angajare ... ionica3727 ionica3727 Buna dimineata, acum cateva zile am vizualizat un anunt de angajare pe platforma bestjobs. In anuntul respectiv se specifica, ca pentru mai multe sanse de ... (vezi toată discuția)
Discriminare mame Kitte Kitte Buna ziua Sunt in CIC din iunie 2010 si de cateva saptamani am inceput sa aplic la joburi pe domeniul meu (HR). Acesta este al doilea CIC. Pe site-urile de ... (vezi toată discuția)
Cum ma pot convinge ca acest anunt de angajare este corect si legal, daca se cer bani si date personale inainte de angajare Floarea Cring Floarea Cring In urma analizei CV-ului dumneavoastra ati fost selectat pentru a doua etapa a preselectiei pentru ocuparea postului din cadrul companiei PayPall Europe ... (vezi toată discuția)