avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Confirmare renunţare urmărire penală
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Confirmare renunţare urmărire penală

Fiind citat în calitate de parte vătămată în dosarul cu obiectul confirmare renunţare urmărire penală ( art 318 alin 12 NCPP) e obligatoriu să mă prezint? Care sunt urmările în caz de neprezentare?
Daca sunteti legal citat, se judeca cauza si fara prezenta dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

confirmare renuntare urmarire penala Kingaaa Kingaaa Fiind citat în calitate de petent în dosarul cu obiectul confirmare renunţare urmărire penală ( art 318 alin 12 NCPP) e obligatoriu să mă prezint? Care ... (vezi toată discuția)
Suntem chemați în calitate de intimați în dosarul cu obiectivul ,,confirmare renunțare urmărire penală''. este obligatoriu să mă prezint? Tomasilviuflorin Tomasilviuflorin Persoana vatamata a primit ORDONANTA de renuntare la urmarire penala si clasare . Neam impacat i-am restituit sums , avem si o hartie facuta la tribunal la ... (vezi toată discuția)
Calitatea de intimat : ce inseamna? dgrsj dgrsj Locuiesc in Bucuresti - sector 5 Pe 15.09.2016 mi s-a furat numarul de inmatriculare la masina. Am chemat politia:poze,proces verbal,declaratie la politie si ... (vezi toată discuția)