avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Intoarcerea la actualul loc de munca dupa concediu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Intoarcerea la actualul loc de munca dupa concediu crestere copil

Buna ziua! As vrea sa va intreb daca sunt obligata sa ma intorc la actualul loc de munca dupa ce expira cei 2 ani de concediu pentru creasterea copilului, sau imi pot cauta in alta parte. As vrea sa imi caut altceva, dar nu stiu care este procedura. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:39, 26 Ianuarie 2017
Persoana aflata in CC are dreptul si nu obligatia sa revina la ultimul loc de munca avut inaninte de a intra in CCC.

Asadar, la revenirea din CCC puteti solicita incetarea c.i.m. prin demisie sau cu acordul partilor, intrucat nu exista nicio obligativitate din partea dvs sa va reintoarceti lavechiulloc de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul salariatei la întoarcerea din ccc. am nevoie de un sfat, ... Albilaura Albilaura Dreptul salariatei la întoarcerea din ccc. Am nevoie de un sfat, va rog. Eu sunt în ccc de 1 an și 5 luni. Locul de munca unde sunt este doar pentru o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua v_anamaria v_anamaria Sunt in concediu pentru ingrijirea copilului, mai am pana in aprilie, dar vreau sa revin la munca si nu vreau sa ma intorc unde am lucrat inainte de concediu. ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu crestere copil Inga Mihalache Inga Mihalache Buna ziua! Am cateva intrebari la care as vrea sa primesc raspuns, fiind pusa in situatia in care angajatorul mi-a dat de inteles ca nu are nevoie de mine dupa ... (vezi toată discuția)