avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Valabilitate dovada
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Valabilitate dovada

Buna ziua! In data de 28 05 2016 mi a fost retinut permisul de conducere in urma unui accident rutier si mi s a emis dovada de circulatie pe 15 zile apoi cate 30 de zile. Intrebarea este daca mai pot prelungi dovada inca o data avand in vedere ca toate canpurile libere de pe spate au fost completate, deci practic a 6a oara. Nici pana in ziua de azi nu mi a fost solutionat cazul desi au trecut 8 luni de zile aproape. Ce pot face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Andrei9320 , utilizator 08:39, 31 Ianuarie 2017
Forma documentului nu are relevanta ci conditiile in care se mai poate prelungi acea dovada.
In masura in care nu mai exista spatiu pe actualul formular vi se va elibera altul.
Intr adevar asa a fost. Am fost din nou la parchet pentru o cerere adresata doamnei prim procuror, apoi la politie unde mi s a eliberat o noua dovada. Va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere permis zmv1 zmv1 buna seara, de curand am fost implicata intr un accident rutier,soldat cu victime(trecere prin loc nepremis a unei persoane),mi a fost retinut permisul cu ... (vezi toată discuția)
Prelungire dovada circulatie la procuror deutza_77 deutza_77 Buna ziua. Am avut un accident cu o victima. Mi s-a eliberat o dovada valabila 15 zile. In urma traumei, nu am mai fost in stare a conduce. Dupa 6 luni, am ... (vezi toată discuția)
Cerere catre procuror pentru prelungirea dovezii de circulatie soarec911 soarec911 buna ziua va rog daca puteti sa-mi dati un model sau sa imi spuneti cum sa fac o cerere pentru prelungirea dovezii de circulatie catre procuror (vezi toată discuția)