avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata partiala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata partiala

Am implinit 61 de ani ,am vechime in campul muncii 35 de ani si 4 luni ,din care 3 ani in grupa II de munca.
Sporul de vechime la acesti 3 ani de grupa II se iau in considerare la calculul pensiei anticipate partiale ??

Alte discuții în legătură

Calcul pensie anticipata partiala lupearo lupearo Am implinit 61 de ani ,am vechime in campul muncii 35 de ani si 4 luni ,din care 3 ani in grupa II de munca. Sporul de vechime la acesti 3 ani de grupa II se ... (vezi toată discuția)
Calcul vechime in munca in cazul cererii de pensionare partial anticipata rosu gheorghe rosu gheorghe Cineva are vechime efectiva in carnetul de munca 34 ani si 4 luni. Implineste 60 de ani in august anul acesta. Intrebare: -poate fi pensionat anticipat ... (vezi toată discuția)
Grupa se ia in calcul la stabilirea pensiei anticipate? ContSters61634 ContSters61634 Reducerea vârstei de pensionare pentru grupa I sau a II a se cumulează sau nu cu reducerea de maxim 5 ani la stabilirea pensiei anticipate , respectiv ... (vezi toată discuția)