avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Titlul de călătorie minor
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Titlul de călătorie minor

Buna ziua as avea nevoie de o lamurire trebuie sa ma intorc in romania cu fiul meu minor (15 ani) pentru ai face cartea de identitate el actual are pasaportul expirat eu sunt in Italia iar tatăl in Romania .....pentru a obține titlul de călătorie am nevoie de tată sau il pot face eu? Va multumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:35, 26 Ianuarie 2017
Este obligatorie prezenta ambilor parinti. Tatal poate da o declaraţie de acord la notar pentru efectuarea titlului de călătorie pentru minorul de peste 14 ani pe care sa o trimita dvs.in Italia.
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 26 Ianuarie 2017
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnformatie refacere ci si pasaport din italia Nicoleta77Serban Nicoleta77Serban Am buletinul şi pasaportul expirat, sunt în Italia ce trebuie să fac ca sa le pot schimba aici la consulatul de care aparţin? (vezi toată discuția)
Intrarea în românia cu copilul minor ! Rebeccabia Rebeccabia Mia expirat pașaportul la fata de 4 ani fiind rezidență în italia și având buletin de italia pot pleca cu ea în românia (vezi toată discuția)
Am nevoie de pasaport pentru fetita mea de 4 ani Oana Bogdan Oana Bogdan Situatia mea este: am o fetita de 4 ani impreuna cu prietenul meu. Actualmente locuim in Italia unde suntem rezidenti. Prietenul meu este ditr-o tara nemembra ... (vezi toată discuția)