avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Import din Serbia
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Import din Serbia

Buna ziua, numele meu este Brezai Daniel. As dori sa stiu care sunt etapele, pentru a cumpara din Serbia, o centrala termica, functionare cu combustibil solid.
Transportul catre Serbia si inapoi cu centrala se va face cu auto propietate personala.
Centraka va fi folosita in interes personal, pentru incalzirea casei.(va inlocui sobele de teracota).
Multumesc,
Dan

Alte discuții în legătură

Norme cu privire la montarea cosurilor de evacuare cryo cryo Buna seara! Am montat o centrala cu tiraj fortat in 2008 avand cosul de evacuare in perete din spatele casei la o distanta de 4 metri fata de casa vecinilor. ... (vezi toată discuția)
Foc cu lemne PalfiM PalfiM Sunt administratorul unui bloc de locuinţe foarte vechi(nu ştiu sigur din ce an) unde fiecare apartament are sobă de teracotă. Nu de mult am primit o ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, ce bază legală și în ce condiții se poate solicita ... Cornel GHEORGHIU Cornel GHEORGHIU Bună ziua, Ce bază legală și în ce condiții se poate solicita declanșarea de la rețeaua de încălzire în cazul unui bloc cu centrala termică pe ... (vezi toată discuția)