avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... norme cu privire la montarea cosurilor de evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

norme cu privire la montarea cosurilor de evacuare

Buna seara! Am montat o centrala cu tiraj fortat in 2008 avand cosul de evacuare in perete din spatele casei la o distanta de 4 metri fata de casa vecinilor. Acestia s-au declarat deranjati de zgomotul si mirosul de gaze abia acum in 2010. Va rog sa imi spune-ti daca exista norme cu privire la cosurile de evacuare si care sunt acestea.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: cryo , utilizator 20:40, 27 Octombrie 2010
Va puteti arunca o privire peste Ordinul 1007/2010 pentru aprobarea prescriptiilor tehnice PT A1-2010, "Aparate de incalzit cu combustibil solid, gazos [...]", pe Legea 64/2008 privind functionarea in conditii de siguranta a aparatelor sub presiune.
Acestea se refera la centralele termice in general... norme privitoare exclusiv la cosul de evacuare... mi-e greu sa cred ca exista.. dar cine stie:)!
Succes!

Av. Claudiu Sorin Feteanu
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necesitate reala conform normelor pentru aerisire si priza de aer intr-o bucatarie? AntiSecretare AntiSecretare Buna ziua, Context: - apartament aflat in renovare - bloc anvelopat, construit din placi de beton armat - geamuri termopan - in bucatarie exista deja 2 ... (vezi toată discuția)
Centrala termica in dormitor Artepul Artepul Salutari. Vin cu o intrebare simpla: exista vreo lege care impiedica amplasarea unei centrale termice cu functionare pe gaz in anumite camere ale unui ... (vezi toată discuția)
Centrala termica de bloc necesita fochist? w_v_w_v w_v_w_v As dori sa stiu daca exista anumite norme care sa ne oblige ca centralele de bloc sa aiba fochist . Am inteles ca peste o anumita capacitete este necesar un ... (vezi toată discuția)