avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Vanzare deseuri ambalaje
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Vanzare deseuri ambalaje

Buna ziua,

O societate comerciala poate sa vanda la o firma specializata deseurile ambalaje hartie - carton, plastic ? Avem nevoie de autorizatie?

Va multumesc
Nu este necesara autorizatie pentru comercializare.
Multumesc.
Deci putem incheia un contract de vanzare cumparare.

O zi buna
Desigur.
Sa aveti si o evidenta a cantitatilor pentru a le pune apoi in declaratia la Mediu.
Pe langa contractul de vanzare este necesar si un contract de prestari servicii?
Nu vad utilitatea acestui noi contract.
Ce ar putea sa stipuleze?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare deseuri - necesitatea unei autorizatii de mediu gabrieladina gabrieladina Am nevoie de autorizatie de mediu,in stiuatia in care firma mea,al carui obiect principal de activitate este comercializarea materialelor de constructii vinde ... (vezi toată discuția)
Apm afm - deseuri rezultate din ambalarea materiilor prime GmLed GmLed Buna ziua, Ma lovesc de urmatoarea problema analizand legea 249 / 2015 si oug 196 / 2005 Reprezint o fabrica (SRL) producatoare de becuri pe tehnologie ... (vezi toată discuția)
Fond de mediu ambalaje mevaioana mevaioana Buna ziua! Nu stiu cat de bine am postat la categorie, dar mai potrivita nu am gasit. Asa avea nevoie de o mana de ajutor, daca se poate, cu o situatie ... (vezi toată discuția)