avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transfer contract munca de la o societate pe actiuni ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transfer contract munca de la o societate pe actiuni la o institutie publica/sau sector bugetar

buna ziua ,

spuneti-mi va rog daca exista posibilitatea transferului de la o societate pe actiuni ( la care lucrez in acest moment ) la o institutie publica / sector bugetar ?

multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:52, 27 Ianuarie 2017
in cazul in care as fi activat tot la o institutie publica si as fi solicitat transferul la o alta institutie publica , acest lucru s-ar fi putut realiza ? are vreo imp daca transferul se realizeaza din sectorul bugetar ...tot catre sectorul bugetar ?
Numai daca aveati calitatea de functionar public , puteati sa va transferati de la o alta institutie publica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare sofer la o institutie publica moose007 moose007 Un sofer angajat la o societate comerciala poate fi detasat la o institutie publica, pe un post vacant de sofer? Nu s-ar incalca in acest fel OG 34/2009? Va ... (vezi toată discuția)
Cum angajez un contabil pe perioada desfasurarii concursului daca a demisionat fostul prin acordul partilor? Maria_79a Maria_79a Contabilul meu de la o unitate scolara a demisionat prin acordul partilor.Pe perioada desfășurării concursului pentru un post -normă întreagă, ... (vezi toată discuția)
Angajare sofer microbuz scolar capitaneanu_mioara capitaneanu_mioara Buna ziua! Prezint urmatoarea situatie: la o scoala gimnnaziala exista microbuz scolar dar din nefericire nu se fac angajari. Intrebarea mea este daca o firma ... (vezi toată discuția)