avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot să obțin indemnizația de însoțitor?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot să obțin indemnizația de însoțitor?

Soacra mea a fost diagnosticata cu boala Alzheimer și demență severă.Doctora a spus că trebuie să fie supravegheata.Daca îmi las serviciu aș vrea să știu dacă pot să obțin indemnizația de însoțitor.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 19:01, 31 Ianuarie 2017
Doar daca obtineti mai intai certificatul de incadrare in gradul de handicap grav, cu insotitor, pentru soacra dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare in grad de handicap dsmihalea dsmihalea Buna ziua Soacra mea este nevazatoare si este incadrata in gradul 1 de handicap grav permanent(are certificat).Intre timp a facut mai multe accidente ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unui grad de handicap, documente necesare si unde sa ma adresez piticu16 piticu16 Soacra mea sufera de alzheimer, primeste o indemnizatie de 400 lei, dar boala se agraveaza pe zi ce trece cum as putea sa obtin o indemnizatie pentru ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap mihaela495 mihaela495 Buna ziua, Va adresez o rugaminte si anume as avea nevoie de niste sfaturi. O persoana din familie in varsta de 75 de ani, pensionar C.A.P., a fost ... (vezi toată discuția)