avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna seara! Daca copilul implineste 2 ani pe data de 20 septembrie 2017 , care este data limita la care ma pot intoarce la servici pentru a beneficia de stimulentul de insertie? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Iulian Catalin Arhire , Evaluator 00:32, 27 Ianuarie 2017
20.07.2017

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza ptr stimulentul de insertie? Alexella Alexella Buna ziua. Sunt in co de crestere a copilului si vreau sa stiu cum se procedeaza ptr stimulentul de insertie. Copilul face 2 ani pe 20 septembrie 2017 cand ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie Melania83 Melania83 Buna ziua. As dori sa stiu cum pot beneficia de stimulentul de insertie pana la 3 ani in conditiile in care eu am mers de pe un CIC pe altul, adica primul ... (vezi toată discuția)
Stimulent intoarcere munca Mihaela 1987 Mihaela 1987 Buna seara! Am nascut pe 23 martie 2017 si ar trebui sa imi reiau activitatea dupa doi ani. Daca m-as intoarce la munca in septembrie 2018, as beneficia de ... (vezi toată discuția)