avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cazul a fost închis si nu înțeleg ce am de facu
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cazul a fost închis si nu înțeleg ce am de facu

Ora estimata: 09:00
Complet: 4-Cameră preliminară
Tip solutie: respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti. În baza art. 318 alin. 15 lit. a C.pr.pen. desfiinţează soluţia de renunţare la urmărirea penală dispusă prin ordonanţa nr. 6237/P/2016 din data de 07.12.2016 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti, faţă de intimatul Strâmbeanu Mădălin, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată prev. de art. 335 alin. 2 C.pen.. Trimite cauza la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti pentru completarea urmăririi penale faţă de intimatul Strâmbeanu Mădălin, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată prev. de art. 335 alin. 2 C.pen.. În baza art. 275 alin. 3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în cameră de consiliu, astăzi, 26.01.2017.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 26.01.2017
Cel mai recent răspuns: Madalin strambeanu , utilizator 19:56, 27 Ianuarie 2017
Cazul nu a fost inchis ci se vor continua cercertarile de catre procuror.
Pai si eu ce am de facut
Eventual sa va angajati un avocat,exista posibilitatea sa fiti trimis in judecata pt infractiunea savarsita.
Pai nu am fost judecat o data si sa dispus renunțarea la urmărirea penala si îmi spusese ca am de plata 100 lei cheltuieli de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezinvestire AnaDinescu AnaDinescu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o parere referitor la aceasta decizie. Ce inseamna? Complet: 5-Cameră preliminară Tip solutie: confirmă ... (vezi toată discuția)
Instanta : confirmare renuntare urmarire penala costyreal costyreal Buna ziua, as dori un sfat , sunt chemat in instanta impreuna cu alti 2 prieteni sub acuzatia de lovire sau alte violente, procurorul a solutionat si noi fiind ... (vezi toată discuția)