avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dezinvestire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dezinvestire

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o parere referitor la aceasta decizie. Ce inseamna?

Complet: 5-Cameră preliminară
Tip solutie: confirmă redeschiderea UP
Solutia pe scurt: În baza art. 335 alin. 4 C.pr.pen. confirmă redeschiderea urmăririi penale în dosarul nr. 3582/P/2016 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune prev. de art.244 alin.1 C.pen. În baza art. 275 alin. 3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în cameră de consiliu, astăzi, 31.10.2018.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)

Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 7 Decembrie 2018
AnaDinescu, utilizator
S-a redeschis up.
Ce solutie a fost in dosar? clasare sau renuntare up?
Clasare, din cate imi amintesc...

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

S-a redeschis up.
Ce solutie a fost in dosar? clasare sau renuntare up?

Dar ce insemna "dezinvestire"?

AnaDinescu a scris:

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o parere referitor la aceasta decizie. Ce inseamna?

Complet: 5-Cameră preliminară
Tip solutie: confirmă redeschiderea UP
Solutia pe scurt: În baza art. 335 alin. 4 C.pr.pen. confirmă redeschiderea urmăririi penale în dosarul nr. 3582/P/2016 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune prev. de art.244 alin.1 C.pen. În baza art. 275 alin. 3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în cameră de consiliu, astăzi, 31.10.2018.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)

Multumesc.

Inseamna ca a solutionat cauza si aici ma refer la solicitarea procurorului de redeschidere a up.
Deci se va redeschide cazul?

Multumesc.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Inseamna ca a solutionat cauza si aici ma refer la solicitarea procurorului de redeschidere a up.

Alte discuții în legătură

Confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 ncpp) manixmanix manixmanix Am avut un dosar deschis in care am fost scos ca faptuitor. Am platit cheltuiel de judecata, si la 2 zile am primit o citatie in care eram chemat la ... (vezi toată discuția)
Cazul a fost închis si nu înțeleg ce am de facu Madalin strambeanu Madalin strambeanu Ora estimata: 09:00 Complet: 4-Cameră preliminară Tip solutie: respinge cererea Solutia pe scurt: Respinge cererea formulată de Parchetul de pe lângă ... (vezi toată discuția)