avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acte completate gresit de angajator
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acte completate gresit de angajator

Buna ziua! Sunt in Ccc, am optat initial pentru 1 an, dar cum apoi s-a schimbat, am trimis angajatorului prin posta cerere sa imi prelungeasca suspendarea contractului pentru 2 ani. Cererea am trimis-o la inceputul lui decembrie 2016, cu confirmare de primire si valoare declarata, ca asa se obisnuieste, dar am primit inapoi la sfarsitul lunii, plicul meu nedesfacut, neprezentandu-se la posta nici un reprezentant al firmei pentru ridicarea lui. Am pastrat plicul exact cum l-am primit si am trimis un altul cu acelasi continut la inceputul lunii ianuarie 2017. Pentru acesta am primit confirmare ca a fost ridicat si, drept urmare, ieri am primit decizia pentru suspendarea c.i.m. completata corect, semnata dar nestampilata. Am motive intemeiate sa cred ca a facut-o intentionat. La telefon si email nu imi raspunde, nici nu stiu daca citeste mailurile sau mesajele pe telefon. Sa fac a treia oara un drum pana la posta, cu copiii dupa mine pentru a retrimite iar o cerere prin posta, nu ma mai incadrez in timpul pentru depunerea actelor de indemnizatie in continuare, si nici nu am siguranta ca imi va trimite exact ce am nevoie... Ce as putea face? Exista vreo institutie care il poate determina sa imi trimita decizia in timp util?
Cel mai recent răspuns: jbeginer , utilizator 17:15, 1 Februarie 2017
Buna ziua,

Stampila nu mai este obligatorie pe actele emise de societati comerciale. Cu toate acestea, daca nu vi se accepta adeverinta nestampilata puteti face o plangere la ITM pentru faptul ca angajatorul nu isi indeplineste aceasta obligatie.

Dar ar trebui totusi ca adeverinta sa fie acceptata si fara stampila societatii conform OG nr. 17/2015.
Multumesc!
Am fost sa o depun si a zis ca nu e valabila fara stampila :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere adresata instantei prin posta baruh baruh In afara de adresa instantei, mai trebuie facuta vreo mentiune pe plic? (vezi toată discuția)
Refuzare primire preaviz concediere-solutii? ContSters76351 ContSters76351 Buna ziua, Am un salariat care a refuzat sa primeasca preavizul de concediere. I l-am trimis prin posta dar inca nu am primit confirmarea de primire. ... (vezi toată discuția)
Refuz primire convocare cercetare disciplinara aijin aijin Buna ziua. Ce se intampla daca un salariat refuza sa semneze convocarea pentru cercetarea diciplinara si refuza si sa primeasca scrisoarea recomandata? (vezi toată discuția)