avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Grila unica de salarizare s-a aprobat
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Grila unica de salarizare s-a aprobat

Va doresc tuturor vizionare placuta

[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: mayuk27 , utilizator 18:56, 11 Septembrie 2009
Saptamana viitoare isi angajeaza raspunderea, in fata Parlamentului, asupra celor 3 legi, printre care si cea a salarizarii unice!
Da.Nu stiu conditiile in care isi vor asuma raspunderea dar nu-i vad bine...
Intr-adevar va fi o problema pentru guvern cu privire la asumarea raspunderii!
Sunt mari sanse sa nu pice acest Guvern ... astfel incat cele 3 legi vor putea sa intre in vigoare.
Dintr-o prima lectura (destul de sumara, recunosc), va fi foarte interesant de vazut cu vor fi stabilite salarile pentru 1 ian. 2010 pentru cei care se incadreaza peste 705 RON... Oare in salarii se vor introduce doar sporurile avute la 31.12.2009 si care se regasesc in subsolul grilelor de salarizare pentru diversele categorii de bugetari sau TOATE sporurile avute de o categorie anume la 31.12.2009?? (de ex, unele primarii dau "spor de zambet", spor de munca penibila, spor de xerox, spor de Dumenzeu mai stie ce!!). De asemenea, ce facem cu cei care nu au avut prin CCM prevazute sporurile care, de la 01.01.2010 se introduc in salariul de baza conform legii?? (gen spor de dispozitiv, de confidentialitate, etc??) De abia astept sa vad....

Alte discuții în legătură

Functia publica de coducere conform l 330/2009 IORDANA IORDANA Conform L 330/2009, functiile publice de conducere vor avea doar treapta II si I. Inteleg ca nu se aplica coeficientii de ierarhizare incepand cu 01 ian. 2010, ... (vezi toată discuția)
Se mai acorda spor de vechime functionarilor publici? LIA VRANCEANU LIA VRANCEANU Buna ziua , am si eu o intrebare , care suna astfel : se acorda spor de vechime functionarilor publici , conform normelor legale in vigoare in acest moment ? ... (vezi toată discuția)