avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Grila unica de salarizare s-a aprobat
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Grila unica de salarizare s-a aprobat

Va doresc tuturor vizionare placuta

[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: mayuk27 , utilizator 18:56, 11 Septembrie 2009
Tot eu... Intre timp, mi-am amintit si de alte "suparari".
1. ce inseamna sa fii "consilier, inspector.." gradul IA? Adicatelea, care-i diferenta intre I si IA, ca nu pricep?! Ce studii fac "prapastia"? (diferenta la salariu este evidenta)

2. In extraordinar de nemaipomenita lege unica exista o coloana numita "baza" (incluse sporurile acceptate) si alte coloane cu "gradatia corespunzatoare transelor de vechime". Cum calculez? (de curiozitate, ca de aplicat... hă hă , cine stie cand) . La baza am 1.95, la gradatie dupa transa vechime 2.35. Inmultesc baza cu coeficientul de la vechime sau trec direct la coeficientul corespunzator vechimii si raportez la salariul minim ? #-o
eu am inteles ca se trece direct la coeficientul corespunzator vechimii, iar acesta se inmulteste cu salariul minim.
Dacă nu mă înşel, se spunea că după aplicarea legii unice de salarizare, salariile vor creşte cât de cât. Problema este că atunci când soţul meu a încercat să afle ce salariu va avea, a aflat ca acesta va scădea. El e funcţionar public cu statut special si se află la acelaşi nivel cu naşul de tren. Ce interesant. Ca să fac haz de necaz , poate-i dă calificare si poate fi si naş că, vorba aceea , mai face şi un ciubuc . Funcţionar public sunt şi eu şi de la 587 ron cât am în prezent şi 1800 cât are el, rate intretinere, copil, etc, nu cred că vom supravieţui mult timp. Mai avem vreo şansă noi, românii "de jos"?:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functia publica de coducere conform l 330/2009 IORDANA IORDANA Conform L 330/2009, functiile publice de conducere vor avea doar treapta II si I. Inteleg ca nu se aplica coeficientii de ierarhizare incepand cu 01 ian. 2010, ... (vezi toată discuția)
Se mai acorda spor de vechime functionarilor publici? LIA VRANCEANU LIA VRANCEANU Buna ziua , am si eu o intrebare , care suna astfel : se acorda spor de vechime functionarilor publici , conform normelor legale in vigoare in acest moment ? ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime bogdan77m bogdan77m Sunt functionar public si as vrea sa stiu care sunt prevederile legale pentru aplicarea sporului de vechime. Avand in vedere ca trec la gradatia 2, cum se ... (vezi toată discuția)