avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contract prestari servicii - lipsa factura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contract prestari servicii - lipsa factura

Buna ziua!
As avea nevoie de un raspuns daca se poate la o problema des aparuta in cadrul asociatiei de proprietari.
O asociatie de proprietari a incheiat un contract de prestari servicii cu o intreprindere Individuala, neplatitoare de TVA, contract in care se stipula valoarea serviciilor in lei si contul unde se pot depune banii. Contractul a fost semnat si stampilat de ambele parti. Serviciile au fost onorate, banii au fost livrati in contul furnizorului de servicii prin OP, de catre As.proprietari, dar furnizorul de servicii nu a mai emis factura pentru serviciile prevazute in contract! . Ce este de facut in acest caz? Furnizorul de servicii nu mai raspunde apelurilor.
Lucrarile s-au incheiat cu PV de receptie, lucrarea este OK.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Traian Danceanu , Consilier juridic 23:58, 29 Ianuarie 2017
In contract nu sunt prevazute ce documente trebuie predate la sfarsitul lucrarii?
Regula este ca banii se platesc in schimbul facturii si a altor documente care dovedesc executia corespunzatoare a lucrarii.
Mergeti la sediul furnizorului ptr factura. Cpntractul si pv nu sunt suficiente ptr decontare.
Acțiune în instanță. Obiect : obligația de a face. Solicităm instanței pronunțarea unei hotărâri prin care să obligați pârâtul la emiterea unei facturi în valoare de x lei conform contract nr. Y și O.P. nr.z.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata factura prestari servicii-este nevoie de contract?? adela05 adela05 Pentru ca o societate sa plateasca o factura de prestari servicii unei alte societati, este neaparat nevoie de un ctr de prest servicii, sau este suficienta o ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in contab. rata lunara sacko sacko Buna In ce cont se inregistreaza valoarea unei facturi ce reprezinta rata 1/2/3.....aferent contract nr. 1 din august 2010. Mentionez ca este vorba de o ... (vezi toată discuția)
Buna seara. cum ar trebui procedat in situatia in care noi, celor ... LaurXXL LaurXXL Buna seara. Cum ar trebui procedat in situatia in care noua, celor de la ultimul etaj al unui bloc, ne ploua in casa si ceilalti vecini de pe scara nu ... (vezi toată discuția)