avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contract prestari servicii - lipsa factura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contract prestari servicii - lipsa factura

Buna ziua!
As avea nevoie de un raspuns daca se poate la o problema des aparuta in cadrul asociatiei de proprietari.
O asociatie de proprietari a incheiat un contract de prestari servicii cu o intreprindere Individuala, neplatitoare de TVA, contract in care se stipula valoarea serviciilor in lei si contul unde se pot depune banii. Contractul a fost semnat si stampilat de ambele parti. Serviciile au fost onorate, banii au fost livrati in contul furnizorului de servicii prin OP, de catre As.proprietari, dar furnizorul de servicii nu a mai emis factura pentru serviciile prevazute in contract! . Ce este de facut in acest caz? Furnizorul de servicii nu mai raspunde apelurilor.
Lucrarile s-au incheiat cu PV de receptie, lucrarea este OK.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Traian Danceanu , Consilier juridic 23:58, 29 Ianuarie 2017
In contract nu sunt prevazute ce documente trebuie predate la sfarsitul lucrarii?
Regula este ca banii se platesc in schimbul facturii si a altor documente care dovedesc executia corespunzatoare a lucrarii.
Mergeti la sediul furnizorului ptr factura. Cpntractul si pv nu sunt suficiente ptr decontare.
Acțiune în instanță. Obiect : obligația de a face. Solicităm instanței pronunțarea unei hotărâri prin care să obligați pârâtul la emiterea unei facturi în valoare de x lei conform contract nr. Y și O.P. nr.z.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata factura prestari servicii-este nevoie de contract?? adela05 adela05 Pentru ca o societate sa plateasca o factura de prestari servicii unei alte societati, este neaparat nevoie de un ctr de prest servicii, sau este suficienta o ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in contab. rata lunara sacko sacko Buna In ce cont se inregistreaza valoarea unei facturi ce reprezinta rata 1/2/3.....aferent contract nr. 1 din august 2010. Mentionez ca este vorba de o ... (vezi toată discuția)
Creanta incasata prin hotarare judecatoreasca andreeamar2 andreeamar2 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema, am emis in 2009 o factura de servicii si clientul nu mi-a achitat-o. La momentul respectiv am stornat factura, ... (vezi toată discuția)