avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Fiscal contabil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Fiscal contabil

Am facut un tratament in strainatate si am actele in copie pentru ca la austrieci originalul ramane la ei.lLa casa de sanatate nu i-mi primeste decit originalul.Ce pot face?Le-am propus sa merg la austrieci si sa scrie pe verso conform cu originalul si sa il semneze si sa il stampileze si ei zic ca nu este bun. Va rog sa i-mi dati o solutie legala. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Copie certificata carte identitate rowilson01 rowilson01 Buna seara, Am nevoie sa ofer in strainatate o copie a buletinului, mai exact \\"certified copy\\" si cu mentiunea sa nu fie \\"notarized copy\\". M-au ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere teren! gici gici Buna seara!Acum 2 zile am semnat un contract de inchiriere a unui teren in calitate de proprietar al acelui teren (a cate 3 pagini si in 3 ex.)La sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Copie factura? monalisaalina monalisaalina Buna seara,va rog sa-mi spuneti daca este legala urmatoarea situatie si daca poate atrage vreo sanctiune de orice fel...in cazul pierderii unei ... (vezi toată discuția)