avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie la limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie la limita de varsta

Buna ziua. In anul 2011 am plecat din o multinationala cu acordul ambelor parti, acordandu-mi-se un BONUS, prevazut in CCM, pentru care au fost achitate integral darile catre stat. As dori sa stiu daca aceasta suma se ia in socoteala la calcularea pensiei. Mentionez ca in anul 2012 m-am pensionat partial anticipat. Anul acesta urmeaza sa ma pensionez la limita de varsta. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partiala la 55 ani cu 35 ani vechime neintrerupta in invatamant? ContSters224470 ContSters224470 Mama mea e nascuta in septembrie 1956 (55 ani impliniti). Are 35 de ani vechime (neintrerupta) in invatamant (ca educatoare). Conform casei de pensii Suceava, ... (vezi toată discuția)
Pensionare anitmro anitmro sunt pensionara , pensie anticipata cu penalizare 42% desi am 36 ani si 6 luni munciti este legal sa renunt la pensie, ma angajez trei luni , apoi solicit ... (vezi toată discuția)
Când pot ieși la pensie limita de vârstă sau pensie anticipata Radu Stefanescu Radu Stefanescu Buna seara Soția este născută în 10.11.1964 și a lucrat in grupa 1 din 15.08.1981 până pe 01.04.2001 (deci 19 ani și 7 luni) Lucrează în prezent ... (vezi toată discuția)