avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... daune rca
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

daune rca

Buna seara. Vă rog ajutați-mă cu un sfat. Am un dasar de daune la Euroins din data de 11.10.2016 și până în prezent nu am primit nicio înștiințare de la asigurări chiar dacă au trecut 100 de zile. Inspectorul de daune care a întocmit dosarul spune că nu mă poate ajuta cu nimic. Ce ar trebui să fac ?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 17:39, 1 Februarie 2017
In termen de 3 luni (90 ... 92 zile) de la data avizarii daunei asiguratorul era obligat sa va comunice oferta de despagubire sau respingerea platii despagubirii (motivat). Depasindu-se acest termen sunteti indreptatit sa solicitati plata despagubirii in cuantumul prevazut in inscrisurile depuse la dosar.
Cele aratate mai inainte sunt valabile in cazul unei asigurari RCA. In cazul in care dauna se plateste pe baza unei asigurari CASCO cititi conditiile de asigurare intrucat ele variaza de la o societate de asigurae la alta.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire rca (obligatii asigurator) ovidiu59 ovidiu59 In urma unui accident fara victime autoutilitara mea a suferit avarii ce presupun, din discutiile avute cu asiguratorul daune totale. In procedul verbal ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna - incadrare juridica AdelinnaP AdelinnaP Buna ziua, Ca sa nu lungesc povestea si detaliile expun urmatorul caz: Prietenul meu a fost implicat intr-un accident in septembrie anul trecut. O ... (vezi toată discuția)
Termen legal solutionare dosar dauna auto NicolaeRazvan NicolaeRazvan Buna ziua, am avut un accident auto in data de 21.04.2017, am depus actele la asiguratorul vinovatului si am facut o cerere de despagubire auto in data de ... (vezi toată discuția)